Nina Enger
saksbehandler

Dan Elektro AS

Etter grundige undersøkelser landet vi på en kombinasjon av Elinn og regnskapssystemet Power Office Go. Elinn er enkelt å bruke og fungerer meget godt som et operativt verktøy for de som er ute på jobb. Det er også enkelt å lage spesifikke kundeavtaler, prismatriser, fakturaunderlag og elsikkerhetsdokumentasjon som med et tastetrykk sendes videre til Boligmappa. Vi har også nettopp tatt i bruk lagerstyring på bilene som nylig med lansert i systemet, men det beste med Elinn er likevel den fantastiske kundeservicen, med hyggelige, imøtekommende, kompetente og erfarne folk som gir raske tilbakemeldinger.
Vi anbefaler Elinn på det varmeste.


Per Magne Pedersen
saksbehandler

ETS Elektro AS

Vi opplever overgangen fra vårt gamle system til ELinn veldig spennende og tidsbesparende. Fra ordremottak via oppbygging til fakturering fungerer det flott. Meget betryggende med et fantastisk support team «med glød og engasjement», i bakhånd.


Sindre Enoksen
aut. installatør

Stolt Elektro AS

I søket etter et ideelt skybasert ordresystem, tilpasset våre arbeidsoppgaver og forskriftskrav, er ELinn et glimrende, effektivt og moderne verktøy.


Bjørn Havnegjerde
aut. installatør

SEAS Spjelkavik Elektro AS

Overgangen fra eksisterende system gikk smertefritt og de ansatte tok ELinn på strak arm. Dette har nå ført til betydelig mindre daglig frustrasjon blandt de ansatte.


Kjetil Flathagen
aut. installatør

Brumunddal Elektro AS

ELinn har gitt oss en helt ny hverdag med mye bedre kontroll enn vi hadde tidligere. Både dokumentasjon samt føring av timer og materiell er svært enkelt. Vi har ingen problemer med å anbefale ELinn til andre.


Eivind Trosterud Strand
installasjonsleder

Hurum Elektro AS

For første gang har et bytte til nytt bransjesystem gått uten problemer, og ELinn sitt team er med deg hele veien. Vi i Hurum Elektro AS liker at ELinn alltid er online med priser, varebilder, boligmappa og fdv.


Vi har mange fornøyde kunder, dette er bare noen av dem….