Tom Rune Iversen
installatør

Elman AS

Etter at ELinn ble innført, så har hverdagen blitt mye enklere for både Elman og kundene. Det endrer hverdagen din fullstendig. Alt er så mye enklere og mer oversiktlig.

> Les mer om hva Elman sier om ELinn

(linken peker til en artikkel på Elman sine nettsider)


Øyvind Jølle
installatør

Jølle og Kristensen AS

Med ELinn får vi gjort alt vi skal når vi er ute i felt. Det har effektivisert driften vår utrolig mye. Selv om vi har to integrerte systemer nå, med både regnskap og ELinn, har vi definitivt tjent inn kostnadene.

> Les mer om hvordan Jølle og Kristensen effektiviserte hverdagen sin med ELinn


Tony A krumsvik
installatør

Krumsvik Elektro AS

Eg må sei meg fornøyd med opplegget og integrasjon mot poweroffice, det har gjort arbeidet mye lettere for meg og mindre tidkrevende. Poweroffice – får nesten ikkje brev i postkassen lengre, alt går automatisk. Elinn – spart inn denne igjen allerede tror eg, montørene er mer oppmerksomme på timeskriving og at det er mot kundene helst, så lite interntid. Skriver de ikkje timer på kunder eller firmaet får de heller ingen lønn, så alle kunder blir registrert og løse lapper med kunder blir ikkje rotet bort. Prismatrisene skal eg sette meg mer inn i etterhvert men ser lettere ut en tidligere faktureringsprogram. Timerapportene er fine, går raskt å beregne lønn.


Ingrid Øwre Wedø
administrasjon

Elektro Trøndelag AS

Endelig har vi et system som er tilpasset vår bransje ut til fingerspissen. Vi opplever et innesystem som gir administrasjonen god oversikt, i tillegg til en meget brukervennlig utedel for montørene. God kontroll på dokumentasjonen, ryddig fakturagrunnlag, meget nyttig intranet modul.
Jeg har aldri vært borti lignende kundeservice. Henvendelser svares opp raskt. De er løsningsorienterte, tilpasningsdyktige, har veldig god kompetanse og erfaring, og ikke minst blide og positive. Vi kan trygt anbefale ELinn.


Nina Enger
saksbehandler

Dan Elektro AS

Etter grundige undersøkelser landet vi på en kombinasjon av Elinn og regnskapssystemet Power Office Go. Elinn er enkelt å bruke og fungerer meget godt som et operativt verktøy for de som er ute på jobb. Det er også enkelt å lage spesifikke kundeavtaler, prismatriser, fakturaunderlag og elsikkerhetsdokumentasjon som med et tastetrykk sendes videre til Boligmappa. Vi har også nettopp tatt i bruk lagerstyring på bilene som nylig med lansert i systemet, men det beste med Elinn er likevel den fantastiske kundeservicen, med hyggelige, imøtekommende, kompetente og erfarne folk som gir raske tilbakemeldinger.
Vi anbefaler Elinn på det varmeste.


Per Magne Pedersen
saksbehandler

ETS Elektro AS

Vi opplever overgangen fra vårt gamle system til ELinn veldig spennende og tidsbesparende. Fra ordremottak via oppbygging til fakturering fungerer det flott. Meget betryggende med et fantastisk support team «med glød og engasjement», i bakhånd.


Sindre Enoksen
aut. installatør

Stolt Elektro AS

I søket etter et ideelt skybasert ordresystem, tilpasset våre arbeidsoppgaver og forskriftskrav, er ELinn et glimrende, effektivt og moderne verktøy.


Bjørn Havnegjerde
aut. installatør

SEAS Spjelkavik Elektro AS

Overgangen fra eksisterende system gikk smertefritt og de ansatte tok ELinn på strak arm. Dette har nå ført til betydelig mindre daglig frustrasjon blandt de ansatte.


Kjetil Flathagen
aut. installatør

Brumunddal Elektro AS

ELinn har gitt oss en helt ny hverdag med mye bedre kontroll enn vi hadde tidligere. Både dokumentasjon samt føring av timer og materiell er svært enkelt. Vi har ingen problemer med å anbefale ELinn til andre.


Eivind Trosterud Strand
installasjonsleder

Hurum Elektro AS

For første gang har et bytte til nytt bransjesystem gått uten problemer, og ELinn sitt team er med deg hele veien. Vi i Hurum Elektro AS liker at ELinn alltid er online med priser, varebilder, boligmappa og fdv.


Vi har mange fornøyde kunder, dette er bare noen av dem….